Werner van Hoof | Fun & Food

Werner van Hoof | Fun & Food is altijd in de weer om met heerlijke snacks van uw feest of evenement een geslaagde happening te maken. We hebben een passie voor lekker eten en mooie snackwagens. Bij Werner van Hoof | Fun & Food verzorgen en restaureren zelf in onze werkplaats de wagens en karren. Dat doen we met liefde en toewijding. Zo behouden onze wagens en karren hun bijzondere en authentieke uitstraling.

Organiseert u een feest of event?

Ontdek de meerwaarde die onze bijzondere wagens hebben voor uw evenement of festiviteit. Het is past echt compleet met onze hartige en zoete snacks. Wat te denken van knisper verse popcorn of heerlijke broodjes, goede koffie of een lekkere puntzak frites? Wij bieden alles aan vanuit onze sfeervolle wagens en kraampjes. We hebben zoveel stijlen dat er altijd wel een stijl past bij uw feest, evenement, beurs of festival. Maar ook als u alleen een popcornmachine nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Verras uw gasten met een hotdog of een broodje ambachtelijke gehaktbal uit een Amerikaanse oldtimer uit 1931. Of laat ze genieten van een heerlijk kopje koffie geserveerd uit onze unieke cateringkoets. Of misschien past onze hippe, paarse suikerspinkraam of de antieke friet bus beter bij uw evenement?

Modern of nostalgisch? De catering volledig verzorgd of wilt u zelf suikerspinnen draaien? Wij bespreken graag uw wensen voor een geslaagd feest of evenement.