Wooniezie.nl

Woningzoekende staat centraal

Wooniezie is een samenwerkingsverband tussen Woonpartners, woCom en Compaen. Zij werken nauw samen om u als woningzoekende op de juiste manier te begeleiden. En niet alleen bij het vinden van een huurwoning, maar ook voor een koopwoning, een commerciële ruimte of garage bent u bij Wooniezie aan het juiste adres. Wooniezie, het begin van wonen!

Bij Wooniezie staat u als woningzoekende centraal. Het ruime aanbod aan woningen, commerciële ruimten en andere zaken in relatie tot wonen worden gepresenteerd via deze overzichtelijke website. De drie woningcorporaties werken nauw samen om het u als woningzoekende zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wooniezie is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en transparant. U weet direct waar u aan toe bent.

Veel informatie

Wooniezie biedt veel en uitgebreide informatie over de woningen, buurten en wijken zodat u eenvoudig kunt kiezen waar u het liefst wilt wonen. Tevens worden plannen op het gebied van nieuwbouw of herstructurering van de corporaties via deze website bekend gemaakt. Wilt u meer informatie over de plaatsen, wijken en buurten? Bekijk dan de wijken & woningen. Een overzicht van alle voorzieningen vindt u via Kijk op de Kaart.

Dé website

Wooniezie is voor u als woningzoekende dé website op het gebied van wonen. Wooniezie biedt u veel mogelijkheden en maakt het vinden van woningen een stuk gemakkelijker. Zo wordt wonen erg iezie. Gemakkelijk dus!