Yes! Salon Helmond

Een Yes! salon is een plek waar je naar toe kan voor een moment van rust en luxe.

Een moment weg uit de hectiek van het dagelijkse leven, een moment helemaal voor jezelf.
Een plek waar je altijd welkom bent en waar je nooit een afspraak hoeft te maken. Die ’s avonds open is , zodat je ook na je werk of studie nog langs kunt komen. Waar je exact de klantvriendelijke prijs betaalt die op de prijslijst staat en nooit bij de kassa voor verassingen komt te staan, wat voor haar je ook hebt en hoe lang het ook is. Waar vrouwen niet meer betalen dan mannen. Waar jij en niet de kapper bepaalt wat er met je haar moet gebeuren en waar je je helemaal uit kunt leven op kleurgebied met onze ‘Colors unlimited’-service.
Een plek waar enkel kappers werken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en voortdurend getraind worden op hun technieken en de laatste trends.

Ook vind je bij Yes! een professionele Hairshop waar je alles kunt vinden voor je haar, van de beste haarcosmetica producten tot aan professionele föhns en borstels.

Dagelijks zullen wij proberen het Yes! concept nog verder te verbeteren door steeds met jou in contact te blijven en te luisteren naar jouw wensen, dat is onze belofte!