Zest de vitaliteitsfabriek

Training
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het kunnen blijven bewegen de belangrijkste factor voor geluk op latere leeftijd is. Soms zijn er jaren in je leven dat ‘bewegen’ geen prioriteit heeft en je focus ergens anders ligt. Wil je daar verandering in aanbrengen en het een vaste plek in je agenda maken? Personal Training kan je hierbij helpen.
Fit zijn is een combinatie
Je ‘fit voelen’ heeft niet alleen met je fysieke kracht te maken, maar is vooral een combinatie van gezond eten, bewegen, goed slapen en rust ervaren in jezelf. Dit vraagt vrijwel altijd een aanpak van drie gebieden namelijk beweging, voeding en coaching. Wij zien lichaam en geest als een geheel en daarom besteden wij altijd aandacht aan alle drie de componenten.

Voeding
Wat kan je nog geloven als in de media zo veel verschillende berichten verschijnen over voeding? Wat is nu wijsheid en waarheid als het gaat over bijvoorbeeld superfoods, brood, boter en melk? Ons advies en begeleiding is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en eigen ervaring. We hebben een nuchtere kijk op alles dat met voeding te maken heeft en gaan uit van een goede basis.
Voor de rest van je leven?
Jij bepaalt zelf in welke mate je jouw voedingspatroon wilt aanpassen. Wij begeleiden je in hoe je bepaalde gewoontes kan veranderen zodat jij het gewenste resultaat behaalt. Wij kijken tijdens het traject al naar de periode daarna. Hoe kan jij volhouden waar je voor bent gaan staan? We leren je omgaan met de uitdagingen van alle dag, bijzondere momenten en mindere periodes in je leven.

Coaching
Bij Zest de Vitaliteitsfabriek betekent coaching dat we je helpen om antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt. We geven je hierbij handvaten en leren je deze te gebruiken. Deze tools maken dat jij je meer bewust van je gedrag, gevoel, wensen en valkuilen wordt. Van daaruit ga je kijken naar wat je al kan en wat je nog mag leren om je doel te bereiken.
De teugels in eigen hand
We gidsen je als het ware door deze verandering en actie heen. Daarin houden we het altijd praktisch, bepalen we samen haalbare tussendoelen, hou jij ten alle tijden de regie, dagen we je uit om uit je comfort zone te komen en spiegelen we je met als doel iets over jezelf te leren. En dat alles met veel humor, want hoe zwaar de uitdaging ook is, lachen maakt het makkelijker.