Bekende Nederlanders voeren campagne voor Brabantse Culthelden

Vandaag, de 31e mei start er een 5-daagse campagne om de cultuursector in Noord-Brabant te promoten. Acteur Mike Weerts en model/presentatrice Nicky Opheij (die men waarschijnlijk kent als miss Nederland en Miss Universe 2017) rijden door Brabant in een originele Volkswagen T3 om campagne te voeren voor de cultuursector.

De campagne draagt de naam “Word ook een cultheld” en is bedoeld om zoveel mogelijk donaties te ontvangen om de cultuur sector te promoten. Er worden enkele grote steden bezocht zoals Tilburg, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Helmond, Breda en in Kaatsheuvel bij de Efteling. Op 5 juni wordt de campagne afgesloten met een live benefietavond waar ook de grootste Cultheld wordt bekend gemaakt. De grootste Cultheld is een Brabander die met zijn of haar acties de meeste donaties heeft opgehaald. Voor meer informatie: www.wordookeencultheld.nl.

Verslag en fotografie Hans Choufoer

Met dank aan Marcel Kennis, Nicky Opheij en Mike Weerts

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *