Bruheze J08-2 is wéér kampioen

Bruheze J08-2 is woensdag 24 mei na een zinderende wedstrijd ook dit jaar wéér kampioen geworden. Ze wonnen van SV Braakhuizen met 7-3.

In deze tijd van het jaar, waarop de competities in het voetbal weer langzaam tot een einde komen, zijn ook in Helmond nog nieuwe kampioenen te verwelkomen.

Zo ook bij Voetbalvereniging Bruheze. Daar is men al meer dan trots op de teams die het kampioenschap al in hun zak hebben, maar er kon er best nog eentje bij.

Team J08-2 moest woensdag nog een beslissende wedstrijd spelen tegen SV Braakhuizen. De wedstrijd was net 5 minuten bezig toen SV Braakhuizen het eerste doelpunt maakte. Bruheze liet zich niet kennen en scoorde al gauw het tegendoelpunt.

Op een gegeven moment barstte echter ergens de spreekwoordelijke bom. Er werd wat geroepen en er ontstond gedoe. Daardoor verliet SV Braakhuizen het veld en wilde bovendien niet meer verder spelen. Gelukkig kon even later een woordvoerder van Bruheze de boel sussen. Na een kwartier werd toch verder gespeeld.

Het leek een startsein voor Bruheze. Zij begonnen zo goed te spelen dat het ene punt na het ander in het net van SV Braakhuizen belanddde.

Tot grote vreugde van trainers Antonie van Lierop, Coen Nouwen en leidster Suzanne Sleegers won J08-2 met 7-3. Het opgetogen team werd gehuldigd met een medaille en een beker. En ging daarna glunderend op de kampioensfoto.

Bij het maken van deze foto kreeg deze wijkreporter nog een geweldig geschenk. De spelertjes, trainers, leidster en ouders hadden geld ingezameld als bijdrage voor zijn nieuwe fiets. Waarop ook de ontroerde wijkreporter zich glunderend een kampioen voelde.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *