Buurtavond over de opvanglocatie Oekraïners

De gemeente Helmond houdt donderdag 16 november een Buurtavond over de opvanglocatie Oekraïners aan de Nachtegaallaan. Het thema is De opvang van vluchtelingen uit Oekraïne in uw buurt. De flyers hiervoor vielen deze week in de brievenbus van de bewoners van Helmond-Noord.

Sinds het begin van de oorlog vluchtten veel Oekraïners naar andere delen van Europa. Ook in Helmond worden op een aantal plaatsen vluchtelingen opgevangen. In een gastgezin of in één van de opvanglocaties. Sinds maart 2022 is ook het pand aan de Nachtegaallaan in gebruik als opvanglocatie. De gemeente wil graag in gesprek met buurtbewoners en ondernemers over hoe men dit ervaart. Daarom wordt er weer een buurtavond georganiseerd op 16 november om 19.00 uur in Bestuurscentrum Boscotondo.

Wat merkt u van de Oekraïense vluchtelingen in uw buurt? Heeft u vragen of ideeën? Gemeente Helmond nodigt de bewoners van Helmond-Noord uit om tijdens deze Buurtavond de ervaringen met hen, met de gemeenteraadsleden en met elkaar te delen. Het Bestuurscentrum Boscotondo zit op de tweede etage aan het Frans Joseph van Thielpark 1 in Helmond.

Aanmelden kan tot en met 14 november via gemeente@helmond.nl. Parkeren kan in parkeergarage Boscotondo.

Lees ook; Aanpak opvang vluchtelingen

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *