Buurtcafé Helder Helmond over mobiliteit en vervoer

Op donderdag 7 september vindt in de Residentie Oranjerie aan de Beatrixlaan 2 in Helmond een nieuwe editie plaats van het Buurtcafé Helder Helmond. Een unieke gelegenheid voor inwoners om samen te komen en mee te praten over essentiële vraagstukken die de stad aangaan. Het evenement belicht thema’s zoals mobiliteit, toegankelijkheid, parkeren en openbaar vervoer. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Inwoners hebben wellicht altijd al willen weten waar hun mening over cruciale aangelegenheden in Helmond terechtkomt. Het Buurtcafé Helder Helmond biedt een platform om je stem te laten horen en samen te werken aan een betere stad. Als deelnemer krijg je de kans om jouw standpunten en ideeën te delen over verschillende onderwerpen die de gemeenschap aangaan.

Wat te verwachten

De vorige edities van het Buurtcafé waren succesvol en goedbezocht. Ook deze avond belooft boeiende discussies en gesprekken op te leveren over diverse onderwerpen die de stad raken. Het evenement biedt ruimte voor interactie tussen inwoners, waarbij ervaringen en standpunten worden gedeeld. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds sluit de avond op een luchtige wijze af.

Participatie en betrokkenheid

Het Buurtcafé Helder Helmond benadrukt het belang van participatie en betrokkenheid van de gemeenschap bij de toekomst van de stad. Door aan dit evenement deel te nemen, krijg je als inwoner de gelegenheid om je stem te laten horen, maar ook om samen te werken aan oplossingen en verbeteringen voor Helmond. Kortom, via het Buurtcafé kun je directe invloed uitoefenen op de richting en toekomst van jouw stad.

Online deelname

Voor degenen die niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn, is er ook een mogelijkheid tot online deelname via een live-verbinding.

Voor meer informatie en eventuele vragen kun je contact opnemen met secretariaat@helderhelmond.nl. Ook vind je alle informatie over het Buurtcafé terug op de website van Helder Helmond: www.helderhelmond.nl/buurtcafe-centrum/.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *