ChristenUnie doet mee aan verkiezingen in maart 2022

Ook de ChristenUnie Helmond doet in maart 2022 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Helmond. Voor de derde keer zal Lodewijk den Breejen de lijst aanvoeren.

Bij de verkiezingen in 2014 en 2018 is het de partij vooralsnog niet gelukt een zetel  te bemachtigen. De ChristenUnie is inmiddels de 13de partij die een gooi doet naar een plek in de Helmondse raad.

De kandidatenlijst van de ChristenUnie in Helmond bevat in totaal negen kandidaten verdeeld over de gehele stad. Van Rijpelberg tot Stiphout en van Brouwhuis tot Brandevoort.

  1. Lodewijk den Breejen
  2. José van der Hoeven
  3. Albert Spijker
  4. Marco de Jonge
  5. Merel Ben Nasr- den Breejen
  6. Luuk Wigard
  7. Bart Huckriede
  8. Jeroen W.J. Charmant
  9. Simone Klarenbeek

Lodewijk den Breejen: “De ChristenUnie wil aansluiten bij het huidige beleid van de afgelopen periode en zal deze  ingezette weg met een nadruk op milieu, draagkracht, armoedebeleid, daklozenbeleid, ruimtelijke ordening, mee vorm willen geven. Ons motto is: ‘Samen Recht Doen’. Als we ergens kritiek op hebben, is het vooral de afstand tussen stadsbestuur en haar burgers. Dichterbij de mensen gaan staan met betrekking tot speerpunten per wijk. Zonnepanelen op goede plaatsen, geen verschil maken met onderhoud van wegen, wijkinitiatieven serieus nemen met een eigen budget.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Henk Klarenbeek - Redactie

Henk Klarenbeek Afd. Redactie Politiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *