Met de paasdagen heeft iedereen het druk, vooral de familie Paashaas. Omdat de familie de kinderen wil verwennen en verrassen met een lekker paasei zijn ze op pad gegaan in Helmond.

Op sommige locaties in Helmond was de familie druk bezig met de kinderen te groeten en natuurlijk met een grote mand met (chocolade) eieren aan de arm. Zo kwam ik er enkele tegen. In winkelcentrum de Bus had een paashaas zelfs zijn zondagse outfit aangetrokken. Mooi lichtblauw met een vlinderdasje. Ik kwam ze tegen in de Elzaspassage, op de zaterdagse markt, in speeltuin Rijpelroets en in winkelcentrum Brouwhorst in Brouwhuis. Overal werden er lekkere ‘zoeternijen’ en eitjes uitgedeeld. Natuurlijk wilden menig kind op de foto met de paashaas. In de Elzaspassage wilde de paashaas zelfs een baby in de armen nemen voor de foto. Hoe mooier kan het zijn? Inmiddels is de familie Paashaas alweer naar huis om zich langzaamaan voor te bereiden op het volgend jaar. We kunnen haast niet wachten de familie weer eens te zien….

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.