Deelnemers gezocht voor Natuurmarkt in Warande

Natuurplatform Helmond is blij dat zij op zondag 12 juni weer een Natuurmarkt rond de Bijenhal in stadswandelpark de Warande in Helmond kunnen organiseren. De commissie Natuurmarkt wil nog enkele nieuwe deelnemers de kans geven om zich aan te melden. Zij roept geïnteresseerden op contact op te nemen.

Tijdens de Natuurmarkt in De Warande geven verenigingen en particulieren demonstraties en voorlichting op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. De markt is gericht op een breed publiek, voor jong en oud. Doe-activiteiten en interactie met het publiek vooral richting kinderen hebben daarbij de voorkeur.
Inmiddels hebben zich al een flink aantal deelnemers gemeld van vorige jaren en ook al enkele nieuwe deelnemers. De commissie Natuurmarkt wil nog enkele nieuwe deelnemers de kans geven om in 2022 deel te nemen. En roept geïnteresseerden op contact op te nemen. Dat kan via de website www.natuurmarkthelmond.nl of info@natuurmarkthelmond.nl.
Op de website staat ook vermeld wat de voorwaarden zijn voor deelname en wat de organisatie verwacht van deelnemers. Heb je zin om mee te doen, aarzel niet en neem contact op.

Archieffoto Anja Donkers

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.