Derde triathlon voor ouderen van Jibb+ een feit

De derde triathlon voor ouderen op Berkendonk is weer een feit. Vrijdag 30 juni organiseerde het team van Jibb+, met medewerking van de Reddingsbrigade Helmond, deze gezonde en sociale dag.

Alle deelnemers werden ontvangen bij het ‘Groene Bakkie’ voor koffie, thee en een lekker stukje fruit. Voordat men mochten starten, was er eerst een warming-up. Jibb+ sloofde zich vanaf de containers uit om iedereen zonder blessures de finish te laten halen. Er volgde nog een korte uitleg over de diverse onderdelen en toen moesten de sportievelingen echt aan de slag.

Iedereen ging op het eigen tempo beginnen aan deze sportactiviteit. Eerst wandelen bij en door het water, gevolgd door een stuk fietsen en eindigend met de wandeling. Aangezien iedereen op eigen tempo deze triathlon voor ouderen kon afleggen, kwam men individueel of in tweetallen door de finish. Soms moe, maar tevreden en breed lachend. Waarna er nog nagepraat werd bij de bankjes. De organisatie blikt zeer tevreden terug op deze gezonde dag.

Verslag en foto’s: Hans Choufoer

Ingezonden foto’s: Jibb+

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *