Dier van de week Anne-Fleur

Dier van de week Anne-Fleur is een schoonheid van 1 jaar, met haar smaakvolle lichtgrijze jasje en prachtige groene ogen. Ze is een echte dame die goed aangeeft wat ze wil. Ze vindt het fijn om geaaid te worden maar wel wanneer het haar uitkomt. Wek haar ongenoegen niet op want dan wijst ze je je plek.

In een nieuwe omgeving heeft ze even tijd nodig om haar zelfvertrouwen op te poetsen. Verrassend genoeg kan ze overweg met andere katten, althans met haar kooigenootje, en ook over de buren doet ze niet moeilijk. Ze past zich aan, zoekt toenadering, checkt of dat op prijs wordt gesteld, gedraagt zich zelfs een tikkeltje onderdanig en weet precies wanneer ze niet moet aandringen.

Prima poes voor wie niet per se een schootpoes wil. Enige ervaring is gewenst.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Anne-Fleur, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/anne-fleur-2101320/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Anne-Fleur wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *