Dier van de week Cezar

Je komt ze niet meer zo vaak tegen: honden die de sloffen naar hun baasje brengen. Is het een tekort aan sloffen of hebben de honden er geen zin meer in? Cezar (5) doet het in ieder geval nog wel. Ook tegen zitten en een poot geven heeft hij geen bezwaar.

Cezar is een mooie Beauceron en met recht ons dier van de week. Hij woonde samen met moeder Luna in een huis met een zéér grote tuin. Daardoor werd er nauwelijks met hem gewandeld en heeft hij weinig van de buitenwereld meegekregen. Weinig ervaringen zorgen voor onzekerheid, zowel bij mens als hond. Ook Cezar vindt nieuwe situaties spannend.

We hebben al flink aan hem gewerkt. Door meerdere wandelingen per dag is Cezar al meer ontspannen. Hij kan goed aan de lijn lopen maar wil wat trekken. Cezar zoekt een lieve baas die hem nog meer zelfvertrouwen kan geven. Een grote tuin, veel wandelen en eventueel een hondencursus. Maar vooral véél liefde maken van deze aardige knul een vriend voor het leven.

(Tekst: Dierenambulance Helmond)

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *