Dier van de week Como

Dier van de week Como is eind april als jong knaapje binnengekomen. Uitgehongerd, uitgedroogd, apatisch, niet gewend aan mensen. Het manneke is erdoorheen gesleept en heeft inmiddels een complete metamorfose doorgemaakt; van schriel scharminkeltje naar een mollige jongeling met een bolle toet. Applaus voor Como!

Om zijn gevoelige alvleesklier te ontzien staat hij op strikt dieet (intestinal moderate calorie van Royal Canin). Hij is ook allang niet meer bang voor mensen, laat zich gewoon oppakken en aaien, en je kunt hartstikke leuk met hem spelen. Hij mag binnengehouden worden maar heeft nog nooit een huis van binnen gezien dus dat wordt een leuke ontdekkingsreis vol met wonderlijke nieuwigheden.

Bij wie mag Como zijn nieuwe leven gaan vieren? Hij heeft zo zijn best gedaan, is van zo ver gekomen en heeft zoveel bereikt; hij verdient een nieuw thuis. Hij is nu tien maanden oud. Een rustig huishouden en enige ervaring is gewenst.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Como, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/como-2100465/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Como wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *