Dier van de Week Duna

Dier van de Week Duna (1) ziet eruit alsof Tante Til uit de familie Knots weer creatief is geweest. Vervang roze door zwart en met een kloddertje zwart hier en een kloddertje zwart daar wordt een witte kat al snel een kunstwerk. Spettertjes zwart op haar snoet, een forse klodder op haar heup en Duna’s staart ziet eruit alsof hij helemaal in de pot met verf heeft gehangen.

Duna zelf is zich totaal niet bewust van al die vlekjes. Ze is een vriendelijk, speels poesje met bescheiden afmetingen. Ze wil best wel even geaaid worden en wat knuffelen, maar haar prioriteit ligt bij spelen. Een hengeltje, iets met veertjes, een laserlampje: ze is met alles blij.

Net als broer Tipo, die twee weken geleden Dier van de Week was, krijgt ze lichtverteerbaar voer voor haar darmen. Op broerlief is ze wel uitgekeken; de katjes mogen apart weg. Duna is een binnenkat, dus een kattenluikje is niet nodig.

Voor meer foto’s van het Dier van de week Duna, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/duna-2101968/

Indien u meer informatie over Dier van de week Duna wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Hoewel het al december is, komen er nog steeds piepkleine kittentjes binnen. Deze zijn te klein om in het asiel te blijven. We kunnen dan ook nog steeds gastgezinnen gebruiken!  Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Wanneer u meer wilt weten hoe u de dieren op andere manieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.