Dier van de Week Duplo

Geweldig nieuws: Duplo is geadopteerd. Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg andere dieren in het asiel, de één nog leuker dan de ander. Neem een kijkje op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/.

 

Wel eens gekeken in een lachspiegel? Grappig, dat spiegelbeeld met bolle en dunne, uitgerekte delen. We hebben allemaal onze persoonlijke lachspiegel met onze plus- en minpunten. Goed in talen, belabberd in balsporten. Verlegen rondom mensen, geweldig met dieren. Ook Dier van de Week Duplo (6 maanden) heeft zo’n lachspiegel.

Zijn moddervette pluspunt: Duplo is een grote knuffelkont, met als specialiteit dabben op schoot. Een mager stukje: door niesziekte is zijn linkerpupil met de iris vergroeid. Het is niet vervelend maar ziet er wel bijzonder uit.

Duplo is dol op spelen. Alles wat beweegt is leuk! Hij is wel sneller buiten adem: door een eerdere longworminfectie heeft hij restschade aan zijn longen. Misschien groeit hij er overheen, mogelijk is een onderhoudsdosering Prednison nodig.

Duplo houdt van gezelschap en is niet graag alleen. Een rustig huishouden met grotere kinderen: gezellig! Andere katten: super! Een (afgezette) tuin: fantastisch!

Heeft u wat medische ervaring? Kom dan kennismaken met dit allerliefste knokkertje. Zijn lachspiegel (met veel bolle punten!) krijgt u gratis mee!

Voor meer foto’s kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/duplo-2201810/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Duplo wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *