Dier van de Week Esry

Dier van de Week Esry was als kitten wat onzeker over mensen, maar ze bleek een snelle leerling te zijn. Met wat geduld en lekkere hapjes is ze in een paar weken tijd geswitcht van een onzekere jongedame naar een kroelerige poes, die dol is op aaitjes. Ze is ook kampioen kopjes geven geworden. Nou ja, kopjes, zeg maar gerust kopstoten, want ze is heel enthousiast. Soms neemt ze er zelfs een aanloopje voor of gaat op haar achterpootjes staan om zo dicht mogelijk bij je hand te komen.

Als ze een hengeltje ziet, merk je dat ze nog behoorlijk jong is, nog net geen jaar oud. Ze jaagt, springt en rolt dat het een lieve lust is. Wat een lol!

Esry heeft zich fantastisch ontwikkeld: wat een leuke poes is dit geworden. Ze gaat het prima doen in een rustig huishouden.

Voor meer foto’s van Dier van de week Esry, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/esry-2101979/

Indien u meer informatie over Dier van de week Esry wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *