Dier van de week Grace

Dier van de week Grace is een mooie poes van anderhalf jaar. Ze heeft in een nieuwe omgeving even een paar daagjes wentijd nodig, daarna is ze geacclimatiseerd. Zodra ze gewend is komt ze meteen kennismaken, begroeten en kopjes geven, en vindt het dan prima om geaaid te worden. Ze komt ook op schoot voor een uitvoeriger kroelsessie of gewoon alleen maar lekker liggen genieten. Spelen interesseert haar wat minder: slechts af en toe gaat ze enthousiast aan de slag met een hengeltje. Kleine kinderen zullen waarschijnlijk te druk voor haar zijn. Ze moet naar buiten kunnen.

Ze kan met andere katten overweg, ze heeft al bij verschillende katten gezeten. Het hoeven geen dikke vrienden of vriendinnen te worden, maar ze accepteert ze na even “aftasten” prima. (Wat nog geen garantie is dat het ook met uw kat zal gaan boteren.)

Voor meer foto’s van Dier van de Week Grace, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/skoda-2101319/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Grace wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *