Dier van de week Halla

Making biscuits, noemen ze het in het Engels: het trappelen met de voorpootjes dat kittens doen als ze melk drinken. Menig volwassen kat laat dit gedrag nog zien als hij zich prettig voelt bij een mens. Maak kennis met Dier van de Week Halla (2): professioneel dabber en tapdanser.

Halla, binnengekomen met kittens Arin en Berit, produceerde bij benadering een halfslachtig grommetje, waar ze prompt zelf van schrok. Als je daar echter doorheen prikte en haar aaide, vergat ze te blazen.

Ze vindt alles nog wel spannend. Halla’s staart is een goede indicator: die hangt op z’n best halfstok. Toch is ze dapper genoeg om na een kort aanloopje te komen kroelen. Na wat kopjes en tapdansjes klimt ze op schoot en kneedt als een bakker die een heel dorp moet voorzien van brood. Een dekentje onder het compacte kattenlijfje is een aanrader, want Halla neemt het kneedwerk heel serieus. Ze kijkt er gelukzalig bij.

Lief, onzeker poezeltje dat een rustig huishouden zoekt waar ze haar kneed- en tapdanswerkzaamheden kan voortzetten.

Indien je meer informatie over Dier van de week Halla wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittentjes. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *