Dier van de Week Kanjer

Op de valreep telt Kanjer nog als kitten: volgende week wordt hij 8 maanden oud en dan ben je in het asiel officieel kitten-af. Tussen laken en servet zit ie, nog net niet groot genoeg om mee te doen met de volwassen katten. Maak kennis met Dier van de Week Kanjer.

Zijn broertjes en zusjes zijn allang geadopteerd. Maar Kanjer is niet zo’n haantje-de-voorste en dan word je, zeker met de kittentsunami dit jaar, altijd gepasseerd door de brutalere kittens, die een potentieel baasje voor je neus wegsnaaien.

Kanjer is nochtans een prachtige kerel met bijzondere warm-oranje ogen en mollige witte pootjes. Hij is nog een tikje verlegen, dus een rustig huishouden is ideaal voor hem. Aaitjes ,en zeker kriebels onder zijn kin, worden in dank aanvaard.

In de kittenkamer heeft hij zich ontpopt tot de grote broer van de nieuwkomers. Hij straalt iets geruststellends uit en is daardoor populair onder de andere kittens. Iedereen mag knus en gezellig bij hem in de mand. Een grote lieverd, dat is onze Kanjer!

Tekst en foto: Dierenambulance Helmond

Informatie Dierenambulance

Wil je meer informatie over Dier van de Week Kanjer, mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op de website van Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan vragen wij je om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Je kunt bellen tijdens de openingstijden op: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op dit nummer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *