Dier van de week: Kiezel

Dier van de week Kiezel is geadopteerd. Maar niet getreurd. Er zijn nog genoeg katten die op een eigen huisje met liefhebbende baasjes wachten. Kijk hiervoor op https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Dier van de week Kiezel is een bijzonder levendige kater van bijna negen maanden. Hij beschikt over tomeloze energie, die hij het liefst verbruikt met spelen met hengeltjes, muisjes en balletjes. Hij mag niet getriggerd worden om met je hand te spelen. Een hand is alleen om te aaien en dat vindt Kiezel gelukkig ook heel prettig. Ook al is hij best al een grote jongen, hij voelt zich niets te groot om af en toe lekker in zijn mandje met een zacht dekentje te tutten.

Deze knaap heeft naast energie ook temperament: ervaring is gewenst. Hij kan in zijn spel wat lomp zijn en is dan ook niet geschikt voor bij kleine kinderen.

Kiezel zit al sinds augustus bij ons en begint er genoeg van te krijgen. Hebt u de ruimte om deze mooie witte kerel een interessant, uitdagend leven te bieden, waarin hij volop naar buiten kan?

Voor meer foto’s van Dier van de week Kiezel, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/kiezel-2101630-2/

Indien u meer informatie over Dier van de week Kiezel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *