Dier van de Week Marshmallow

Dier van de Week Marshmallow (3) is wit, fluffy en zacht, net als de gelijknamige spekjes. Zoals wel vaker bij witte katten is ze ook zo doof als een kwarteltje. In het asiel betekent dit dat ze lekker door het geblaf van de honden heen slaapt. In de buitenwereld levert het echter gevaar op, want Marshmallow hoort bijvoorbeeld verkeer niet aankomen. Ze is daarom op zoek naar een adres waar ze nog wel in een afgezette tuin naar buiten kan. Tegen een flink dakterras zegt ze ook geen nee.

De dame is een solist: ze is niet bereid om het huis te delen met andere dieren. Mensen vindt ze wel leuk, ook in kinderformaat. Mensen hebben immers een schoot en dat is Marshmallows favoriete hangplek. Ze nestelt zich tegen je aan en als ze dan ook nog in een zacht dekentje gehuld wordt, geniet ze met volle teugen. Heerlijk!

Voor meer foto’s van het Dier van de week Marshmallow, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/marshmallow-2201526/

Indien u meer informatie over Dier van de week Marshmallow wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Hoewel het al november is, komen er nog steeds piepkleine kittentjes binnen. Deze zijn te klein om in het asiel te blijven. We kunnen dan ook nog steeds gastgezinnen gebruiken!  Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van oudere kittens, die gesocialiseerd moeten worden, zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Wanneer u meer wilt weten hoe u de dieren op andere manieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.