Dier van de week Maya

Hebt u onze prachtige lichtrode dame al gezien? Het is het dier van de week Maya en ze is ongeveer 7 jaar. Ze heeft een nestje kittens grootgebracht en is inmiddels gesteriliseerd. Ze had een smal koppie gekregen van al het zorgen. Maar met behulp van grote hoeveelheden brokjes heeft ze nu een rondere toet. Ze is klaar om een plekje in uw gezin te krijgen. Ze moet wel naar buiten kunnen.

Het is een heel vriendelijke poes die zich goed laat aaien, van kop tot staart, waarbij ze tevreden spint. Ze meldt zich graag voor een knuffelbeurt. Zij is heel erg van het kopjes geven en kusjes / neusjes. Ze komt er ook actief voor naar je toe en je moet niet raar opkijken als ze op je nek of schouder stapt, alles om maar zo dicht mogelijk bij je te zijn. Een eersteklas kroelkontje! Af en toe geeft ze zelfs een “liefdeshapje” uit enthousiasme. O la la, meisjes met rode haren…

Voor meer foto’s van Dier van de Week Maya, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/maya-2101008/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Maya wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *