Dier van de Week Nibbit

Dier van de Week Nibbit is een driekleurig poesje van bijna 7 maanden. Net als haar broertjes vond ze mensen best spannend. Gelukkig leert ze snel van de andere kittens in de kittenkamer. Ze komt tegenwoordig snuffelen en laat zich aaien. Als je haar op schoot zet, blijft Nibbit wel zitten voor een aaisessie maar echt gemakkelijk voelt ze zich er nog niet bij. Zelf op schoot klimmen doet ze niet, behalve… als er wat lekkers in het zicht is. Dan verschijnen er twee witte pootjes op schoot en geeft Nibbit aan dat ze dat wel lust. Ze begint te spelen en tikt wat aarzelend tegen het speeltje aan het hengeltje. Met het touwtje daarvan flost ze haar witte tandjes.

Nibbit zoekt een rustig thuis met geduldige baasjes. Ze zal na adoptie misschien wat langer nodig hebben om te wennen. Jonge kinderen vindt ze te onvoorspelbaar. Ervaring met katten en een ruime hoeveelheid kattenlekkers zijn gewenst.

Voor meer foto’s van Dier van de week Nibbit, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/nibbit-2101387/

Indien u meer informatie over Dier van de week Nibbit wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *