Dier van de week Paloma

Dier van de week Paloma is 1 jaar en is een van de vele moederpoezen die we met kittens en al van straat gehaald hebben. Ze is waarschijnlijk opgegroeid met wat weinig contact met mensen, en dan sta je er nogal onzeker tegenover. Paloma is inmiddels wel op andere gedachten gekomen! Ze komt zelf naar ons toe om aaitjes te halen en kopjes te geven. Het is een heel andere poes geworden, soms nog wel op haar hoede, maar toch. Ze kan alleen overweg met andere katten als die volkomen niet-bedreigend zijn en haar de ruimte geven, anders kruipt ze in haar schulp.

Ze ligt graag op een hoge ligplaats, waar ze zich veilig voelt en alles goed kan overzien. Voor een diepe slaap gaat ze in een holletje liggen. Een poes die zich goed ontwikkeld heeft, voor ervaren mensen, met een rustig huishouden en wat geduld in het begin want ze zal even wat wentijd nodig hebben. Ze moet naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Paloma, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/paloma-2100513/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Paloma wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *