Dier van de Week Plo

Het nieuwe jaar is heel goed begonnen voor Plo. Hij heeft een huisje gevonden en neemt daar maandag zijn intrek. Er zijn nog genoeg andere dieren in het dierenasiel, die ook op zoek zijn naar een huisje. Kijk hiervoor op https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Dier van de Week Plo is een beetje een pantoffelheld. Hij is in eerste instantie wat afwachtend en kijkt de kat uit de boom. Hij heeft ook best al wat meegemaakt, daar kan een kitten onzeker van worden. Door niesziekte had hij een vergroeiing aan zijn rechteroogje, die door de dierenarts vakkundig hersteld is. Nu kan hij weer met twee heldere kijkers de wereld nieuwsgierig aanschouwen.

Als Dier van de Week Plo je eenmaal kent, komt hij vanzelf naar je toe. Het is echt de moeite waard om daar even op te wachten, want Plo heeft zo veel liefde om te geven. Hij wil graag op schoot en nestelt zich dicht tegen je aan. Geknuffel wordt beloond met een luid gespin. Zo’n lief, zachtaardig kereltje!

Plo zoekt een rustig huishouden zonder (kleine) kinderen, waar hij de tijd krijgt om te wennen. Hij heeft veel interesse voor wat er buiten gebeurt, dus een (eventueel afgezette) tuin zal hij geweldig vinden.

Voor meer foto’s van Dier van de week Plo, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/plo-2101759/

Indien u meer informatie over Dier van de week Plo wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *