Dier van de week Rowena

Dier van de week Rowena is een pittig ding van 1 jaar. Ze speelt fel, driftig. In het vuur van het spel komen er ook wel eens nagels terecht in een arm of been. Daarom is deze tante niet geschikt voor bij kinderen. Ze heeft bepaald geen energy-drank nodig om op gang te komen, het is meteen gas vol erop. Ze geniet met volle teugen, racet uitbundig, maakt sprongen in al haar gretigheid. Zet maar een parcourtje uit en trigger haar met een hengeltje: je kunt haar geen groter plezier doen. In al haar enthousiasme kan ze wel eens wat lomp uit de hoek komen. Ze kan niet bij andere katten.

We zoeken voor Rowena iemand die het leuk vindt om een energiebommetje in huis te hebben. Ze moet voldoende naar buiten kunnen want al die energie moet wel ergens kunnen afvloeien. Misschien ontdekt ze dan dat er behalve een gaspedaal, ook nog ergens een rempedaal zit, met daarachter een wereld van rust en aaitjes.

Voor meer foto’s van Dier van de week Rowena, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/rowena-2101765/

Indien u meer informatie over Dier van de week Rowena wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *