Dier van de week Skoda

Dier van de week Skoda is pas 1 jaar en heeft vier prachtige kittens gekregen die al net zo fraai waren als mams. Zij is een ware schoonheid, heel mooi grijs met hier en daar een vleugje rood en fraaie groene ogen. De jongedame is rank gebouwd, slank, snel, gestroomlijnd. Ze heeft lange voorpoten met een prachtige lijntekening erop.

Ze is heel vriendelijk naar mensen toe, geeft veel kopjes en strijkt langs je benen. Tot nu toe komt ze niet op schoot. Ze is heel speels. Ze speelt graag met zachte balletjes, daar gaat ze energiek achteraan en ze mept ze de hele kamer door. Een hengeltje met wat veren eraan mag ook rekenen op haar warme belangstelling, ze jaagt er fanatiek op en moet het absoluut bemachtigen.

We denken dat ze het fijn zal vinden in een gezinssituatie, waar wat drukte en levendigheid is. Ze moet wel naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Skoda, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/skoda-2101319/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Skoda wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *