Dier van de week Thinka

Dier van de week Thinka is pas anderhalf jaar en heeft een nestje kittens grootgebracht. Nu mag ze haar eigen leventje weer oppakken en daar hoort een nieuw baasje bij. Het is een lieve, tikkeltje verlegen/onzekere poes.

Ze is speels en kan heel enthousiast worden van een hengeltje met wat leuks eraan. Ook wordt ze graag geaaid en ze is zelfs een keer op schoot gesignaleerd. Toch zit ze in het asiel ook regelmatig in een holletje verscholen. Ze heeft last van de drukte en heeft een hekel aan herrie. Ze wordt bang van het geblaf van honden. Ze kan niet zo goed overweg met andere katten. Ze zal drukte van jonge kinderen ook niet waarderen. In haar holletje is ze overigens prima aaibaar en ligt ze te spinnen en te rollebollen. Ze is makkelijk te verleiden met een lekkernijtje. Ze heeft een rustig huishouden nodig en moet naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Dier van de week Thinka, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/thinka-2101396/

Indien u meer informatie over Dier van de week Thinka wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/nog-steeds-gastgezinnen-nodig/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *