Digitale informatieavond nieuw zwembad op De Braak

Sportpark De Braak ondergaat op dit moment een grootschalige verbouwing. Een belangrijk onderdeel hiervan is de bouw van een modern gemeentelijk zwembad. De gemeenteraad heeft besloten de locatie waar nu “Con Brio” is gevestigd, aan te wijzen als de locatie waar het zwembad wordt gebouwd. Op donderdag 18 maart houdt de gemeente een digitale informatieavond voor omwonenden en andere belanghebbenden.

Aanmelden

De digitale informatieavond is donderdag 18 maart (tussen 19.00 en 21.00 uur). Aanmelden kan tot 17 maart door een mail te sturen naar j.alkema@helmond.nl. Uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de informatiebijeenkomst krijgt de aanmelder een e-mail met een uitnodiging om deel te nemen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt gewerkt met tijdsblokken (tussen 19.00 en 21.00 uur). Tijdens deze digitale informatieavond wordt meer informatie gegeven over het ontwerp en het bouwproces. Ook is er ruimte voor vragen en inbreng vanuit deelnemers.

Meer informatie
Het ontwerpbestemmingsplan voor de realisatie van een nieuw gemeentelijk zwembad op De Braak is digitaal in te zien via www.helmond.nl/bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan is sinds 5 maart gedurende zes weken in te zien.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mees Kierpensteijn - Stagiaire

Redactie Stagiaire bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *