Dit is Helmond radio: Laatste uitzending in 2022 met hoogte en dieptepunten

Het was vandaag de laatste radio-uitzending van Cor Tjarlie Koolen in 2022, dus kwamen er meerdere vrijwilligers in de mediatoren in de Penningstraat bij elkaar om het jaar af te sluiten.

Radiomensen, televisiemensen en zelfs de wijkreporter moest er aan geloven. Onder het genot van warme chocomelk met slagroom, oliebollen en appelflappen (wat dacht u anders? ) werd er even nagepraat en in de studio gesprekken gevoerd van de hoogtepunten. Maar er waren ook enkele dieptepunten al werd daar niet verder bij stilgestaan want het nieuwe jaar staat voor de deur met vele veranderingen.

Een van de dieptepunten was toch wel het wegvallen van Franske bij de radio en die missen we nog steeds heel erg. In het nieuwe jaar zijn er alweer vele evenementen, interviews etc… genoteerd dus we kunnen er weer tegenaan. In de kantine werd nog even nagepraat over de plannen, maar de meeste zijn al uitgewerkt. Vanavond is er nog een televisie-uitzending over het vuurwerk die live kan worden bekeken (klik HIER). En dan gaan we er weer fris en fruitig tegenaan in 2023.

Wij wensen iedereen een goed uiteinde en het kan niet genoeg gezegd worden: kijk uit met het vuurwerk. We zien, horen en spreken u weer vanaf begin januari 2023….

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *