Nieuw filiaal Domino’s pizza geopend in Brouwhuis

Voor sommige mensen is het bestellen van een afhaalmaaltijd een uitkomst. De nieuwe Domino’s pizza op de Overloop bij het winkelcentrum in Brouwhuis is dan handig. Deze nieuwe pizzeria is de buurman van de andere pizzeria in Brouwhuis, de pizzeria en grillroom Aspendos.

Domino’s  hanteert eigenlijk alleen maar het bezorg- en afhaalconcept terwijl zijn buurman ook plaats biedt aan enkele tafels binnen. Ik sprak iemand van de nieuwe vestiging en die vertelde dat zij met een 4-minuten oven werken, dus is de bezorgtijd iets sneller dan bij het filiaal in het centrum van Helmond. Daar is een 8-minuten oven aanwezig. En de standaardregel is dat een bestelde pizza binnen twintig minuten bezorgd moet zijn.

Tijdens de opening liepen de werknemers netjes in het tenue. De opstelling van de fietsen buiten zag er zo netjes uit dat tijdens de fotosessie bij de bezorgfietsen menig fietser en auto even stopte om te kijken naar de nieuwe pizzeria. Domino’s werkt tijdens het bezorgen allen met fietsen en niet met brommers.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.