Informatieavond ROC Ter AA

ROC Ter AA houdt maandag 30 mei een informatievond in de locatie aan Keizerin Marialaan 2 in Helmond. Tijdens deze avond kunnen toekomstige studenten met hun ouders/verzorgers meer te weten komen over de opleidingen en mogelijkheden op de school.

Voor die scholieren die nog twijfelen over de studiekeuze op het mbo, of voor die willen weten wat ze kunnen verwachten als je van havo 3 of 4 naar mbo wil doorstromen. Tussen 18:30 en 20:30 uur staan docenten klaar. Dé kans om sfeer te proeven en de laatste vragen te stellen. Kijk voor meer informatie op www.roc-teraa.nl/info-aanmeldavond2022

Van havo naar mbo

Met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo is een scholier toelaatbaar op het mbo. Een mbo-opleiding is een goed alternatief wanneer havo net wat te theoretisch is. Keuze gemaakt? Dan kun is het mogelijk om aan te melden voor een opleiding.

Beste van Brabant én Limburg

ROC Ter AA is voor het tweede jaar op rij het beste roc van Noord-Brabant én Limburg volgens de Keuzegids Mbo 2022. De school telt ruim tachtig mbo-opleidingen op het gebied van bouw, business, design, dienstverlening, entree, ICT, onderwijs en kinderopvang, techniek en technologie en zorg en welzijn. Daarnaast wordt volwasseneneducatie aangeboden en vavo-opleidingen. ROC Ter AA heeft vijf locaties verdeeld over Helmond, Mierlo en Deurne.

Datum

30 mei 2022
Verlopen!

Tijd

18:30 - 20:30

Meer Info

Meer informatie
ROC Ter AA

Locatie

ROC Ter AA
Keizerinmarialaan 2 Helmond
Site
https://roc-teraa.nl/
ROC Ter AA

Organisator

ROC Ter AA
Telefoon
0492 – 50 79 00
E-mail
info@roc-teraa.nl
Site
https://roc-teraa.nl/
Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.