Open Dag bij Tennisvereniging Dierdonk

Open dag bij TV Dierdonk – zondag 11 juni 2023

Maak kennis met tennis! Of misschien wil je na jaren niet meer getennist te hebben het weer oppakken? Het is immers een heerlijke buiten sport! Op zondag 11 juni 2023 organiseren wij als TV Dierdonk van 11.00 – 15.00 uur een Open Dag voor iedereen met interesse in tennis.

Tijdens deze open dag kun je tennissen met onze leden, maar ook deelnemen aan onze tennis clinics. Je krijgt dan afhankelijk van jouw ervaring een tennisles van een KNLTB tennisleraar die je alvast wat leert over de basis technieken. Bovendien maak je direct kennis met de tennisleraar. Wij zorgen deze dag voor de tennisrackets! Ook een ballenkanon en een snelheidsmeter zullen worden gebruikt. Erg leuk kom te zien hoe hard je kunt slaan!! Voor de jeugd zetten we ook een tafeltennistafel neer.

Tennissen kan in alle leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar t/m 80+. Ook onze ervaren 65+ leden zoeken graag nieuwe spelers om mee te kunnen tennissen. Jong of oud, beginner of ervaren. Iedereen is welkom!

Ons tennispaviljoen zal uiteraard geopend zijn, zodat supporters, vrienden, familieleden onder het genot van een drankje ook van de open dag kunnen genieten! Zien we je dan? Je kunt je alvast inschrijven via onze website! Maar spontaan komen mag ook altijd.

Heb je vragen over de Open Dag: leden@tvdierdonk.nl

 

Op onze website zijn meer details te vinden!

 

Datum

11 jun 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 - 15:00

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Tennisvereniging Dierdonk
Dierdonkpark 2, 5709 PZ Helmond
Categorie
TV Dierdonk

Organisator

TV Dierdonk
Telefoon
0492-555245
E-mail
secretaris@tvdierdonk.nl
Site
https://www.tvdierdonk.nl/
Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *