Feestelijke Moederdag in winkelcentrum De Bus

De ondernemers van Winkelcentrum de Bus zorgen op zaterdag 7 mei voor allerlei activiteiten in verband met Moederdag. Er is die dag een Barista met een koffie/thee/chocomel tuc-tuc die mensen van gratis koffie voorziet. Voor kinderen is er ranja. En er is een flinke prijs te winnen met een Rad van Fortuin. De hoofdprijs is een eenmalig shoptegoed ter waarde van 500 euro.

Klanten krijgen van vrijdag 29 april tot en met donderdag 5 mei een sticker als ze een aankoop doen in een van de winkels in het winkelcentrum. Bij drie stickers is de kaart al vol. Deze kaart leveren ze in tegen een draai-aan-het-rad-kaart. Ze hebben dan altijd prijs. En dan is er dus die hoofdprijs van 500 euro, verdeeld in 100 waardebonnen van elk 5 euro.

Zaterdag presenteert mede-wijkbewoner en tonprater Rob Scheepers in de ochtend. Bart Abels, bekend van de Sinterklaasintocht van Helmond, praat in de middag alles aan elkaar. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de ondernemers.

De buren van Savant de Eeuwsels worden ook uitgenodigd uit voor een gratis kopje koffie en een draai aan het rad. Deze mensen hebben volgens de ondernemers lang genoeg binnen gezeten in verband met corona en verdienen een gezellige uitstapje. Om alles in goede banen te leiden wordt in samenwerking met LEVgroep en de beveiligers in opleiding van het ROC ter AA gezorgd dat er voldoende mensen zijn om toezicht te houden.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.