Feestje in Rijpelroets op laatste schoolvakantiedag

Een feestje hebben ze ervan gemaakt samen met alle kinderen, daar in de Rijpelroets. Helaas is de schoolvakantie weer voorbij. Dus vanaf maandag lonken de schoolbanken en gaat het schoolleventje beginnen. Reden voor de speeltuin de Rijpelroets om nog een klein feestje te maken ter afsluiting van die laatste vakantiedag.

Een speelavond gecombineerd met een disco was voor de jeugd reden om nog een keer los te gaan. Het was vanaf het begin van de avond al erg druk. Eenmaal binnen vlogen de kinderen alle kanten op om te spelen. Maar er waren ook kinderen die meteen naar de disco gingen om los te gaan op de swingende muziek. En natuurlijk was er ook de smulhoek waar lekkernijen te krijgen waren. Tijdens de disco waren de kinderen aan het swingen terwijl de ouders lekker zaten te genieten vaneen lekker drankje. De jongste kinderen deden mooi mee en er was er eentje die stal de show met haar spagaat. Al met al een mooi feestje alvorens weer naar school te gaan.

Verslag: Hans Choufoer

Fotografie: Lieke Gommers.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *