Fietsers Rondje Helmond maken kennis met DitisHelmond radio

Wie er zondag meefietste met het Rondje Helmond en de stempelposten bezocht, maakte op de mysterypost kennis met DitisHelmond radio. De vaste luisteraars wisten wel wie er achter de microfoon zaten maar bij de mysterypost konden zij enkele mensen live aan het werk zien. De technici waren Jason Gerritsen en Wiljon van Melis. Sommigen hadden wel eens presentator Mario van Dinther ontmoet en nu konden zij deze presentatoren ook eens in actie zien.

Even later voegde de presentator Cor Koolen zich bij het gezelschap en samen met Herbert von Reth werd er gedurende de dag het fietsrondje Helmond live gepresenteerd. Zij hielden de fietsers en luisteraars op de hoogte van de laatste nieuwtjes en verzorgden de muziek. Er was ook een presentator die het fietsrondje meereed en van daar uit de nieuwtjes presenteerde. Deze rijdende presentator, Karin Loch, hield iedereen op de hoogte.

Op de mysterypost werden de deelnemers en deelneemsters af en toe aangesproken. En dat wisten Cor en Mario op een zo smakelijke manier te doen dat iedereen het haast eng vonden als deze mannen hun kant op kwamen lopen. Vooral Cor wist er een amusement van te maken. Maar alles was op een leuke manier gegaan en er werd ook veel gelachen. Vooral als een van de presentatoren iemand ontmoette die hij kende en hij dan een grapje gemaakt. Dit tot groot vermaak van de deelnemers.

Het werk dat deze mensen doen voor de regionale radio is erg veel werk en vooral verantwoordelijk werk. Dat beseften de fietsers toen zij zagen wat de presentatoren van DitisHelmond radio achter de knoppen en de microfoons allemaal moesten doen. Maar het is een vaststaand feit: deze mensen doen dit werk met veel plezier.

Wie weet komt u deze harde werkers wel weer eens tegen op een ander evenement of activiteit. En schroom niet en maak eens een praatje met hen (als zij de tijd hebben) dan komt u zeker een keer op de radio.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.