Formulierenhulp in De Geseldonk

De commissie formulierenhulp van Kansrijk Mierlo-Hout heeft zich de afgelopen tijd bewezen: de afgelopen periode hebben de vrijwilligers achter de formulierenhulp gelukkig veel mensen kunnen helpen met het aanvragen van de energietoeslag. Deze regeling is half januari gestopt, waarna er besloten is de commissie te gaan inzetten voor het bieden van formulierenhulp op allerlei gebied.

A. Inschrijven voor een woning via “Wooniezie” en helpen om te zorgen, dat de aanvraag niet vervalt.
B. Belastingaangifte.
C. Het aanvragen van toeslagen, waar u recht op heeft.
D. Het invullen van formulieren van het UWV voor het aanvragen van diverse uitkeringen, denk aan: WW, WIA, WAO, enz.
E. Noodfonds energie.

Verder willen de vrijwilligers graag helpen, als het ordenen van de administratie een probleem is geworden.
Mocht u hulp bij het invullen van een formulier nodig hebben, maar het wordt hierboven niet genoemd, neem dan toch contact op. Ze helpen u graag.
Als u gebruik wilt maken van de Commissie Formulierenhulp van “Kansrijk Mierlo-Hout”, dan kunt u vanaf 7 maart iedere dinsdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur terecht in wijkhuis “De Geseldonk”. Graag even aanmelden via het mailadres info@kansrijkmierlohout.nl, of via het telefoonnummer 06 51804968. Ook kunt u het mailadres en het telefoonnummer gebruiken, als u vragen heeft, of als het voor u niet mogelijk is om naar de Geseldonk te komen.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Kansrijk Helmond

De wijkraad is in samenwerking met een groot aantal organisaties en vrijwilligers Kansrijk Mierlo-Hout gestart. Dit met een ambitieus plan om van Mierlo-Hout een samenleving te maken waarin men graag voor elkaar klaarstaat en zorgt. Een wijk waar iedereen kan en mag meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.