Geert Wilders, fractievoorzitter van de Partij Voor de Vrijheid in Nederland, bracht zaterdagmorgen een bezoek aan Helmond.

In het kader van de komende Provinciale Staten verkiezingen in maart, is hij namens zijn partij bezig met een verkiezingscampagne. Samen met fractie genoten als Edgar Mulder en Sietse Fritsma uit de Tweede Kamer, maakte de PVV-leider een wandeling over een gedeelte van de markt. Daarbij ging dhr. Wilders veelvuldig met mensen op de foto of schudde mensen de hand.

Belangrijk om je stem uit te brengen, liet Geert Wilders voor de microfoon van DitisHelmond horen. Want die Provinciale Staten verkiezingen zijn ook belangrijk voor de invulling van de Eerste Kamer. Misschien gaat de PVV in Helmond nog wel meedoen met de plaatselijke politiek, liet Wilders horen.

Alexander van Hattem, de fractievoorzitter van de PVV in de provincie Noord-Brabant, zag de komst van Wilders als een pluspunt voor de partij. Veel Nederlanders kennen hem en zo leert men misschien de partij en wat die uitdraagt beter kennen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.