Geslaagde Peuter Vierdaagse Kinderdagverblijf De Bereboot

De landelijke Peuter Vierdaagse werd vorige week  gehouden door de Koninklijke Wandelbond en Jogg (jeugd op goed gewicht). Kinderdagverblijf de Bereboot uit Dierdonk deed mee. Voor de Bereboot was het de eerste keer en ook de ouders en de pedagogische medewerkers liepen mee. Elke dag werd er minimaal vijftien minuten gelopen.

En elke gewandelde wandeling leverde een mooie sticker op voor de wandelkaart. Als de kaart vol was, kregen de peuters een mooie medaille van de Peuter Vierdaagse. Elke dag werd er een andere route gelopen. Eerst rondom de locatie van de Bereboot, daarna een rondje door het bos. En zelfs het schaap Kit, uit de dierenweide, heeft de derde dag meegelopen. Na elke wandeling kregen de kinderen een gezonde traktatie, zoals bijvoorbeeld lekkere appels. Regelmatig was ook Kapitein Beer aanwezig en hij reikte op de vrijdag de medailles uit aan de kinderen. Voor de Bereboot was het een zeer geslaagde eerste keer van de Peuter Vierdaagse en zij doen het volgend jaar zeker weer mee.

Verslag en foto’s: Lidian van Esch van de Bereboot

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.