De Wijkraad Mierlo-Hout, Stichting Wijkhuis De Geseldonk en Stichting Mierlo-Hout in Actie willen graag iedereen uitnodigen die Mierlo-Hout een warm hart toedraagt voor de gezamenlijke wijkbijeenkomst in Wijkhuis De Geseldonk op dinsdag 29 maart om 20.00 uur.

De wijkbijeenkomst kon enkele keren geen doorgang vinden. Daarom hopen de organisaties dat iedereen zich dinsdag 29 maart aansluit met zijn of haar inbreng. Wil je weten wat de wijkraad in Mierlo-Hout doet? Wil je weten wat er allemaal in de Geseldonk gebeurt? Of wil je nu wel eens weten wat Mierlo-Hout in Actie voor jouw organisatie kan betekenen, kom dan naar deze bijeenkomst. Iedereen is welkom!

Tijdens deze bijeenkomst wordt gesproken over het wel en wee bij de stichtingen. Over de commissies Groen/dieren, AED-netwerk, Sport, Jeugd en jongeren, verkeer en historisch bewustzijn. Ook is er aandacht voor een nieuw evenement in Mierlo-Hout: de Gezondheidsbeurs en de bijeenkomsten van Gezond Mierlo-Hout. Het overleg met de buurtorganisaties wordt besproken, Kansrijk Mierlo-Hout en verder alles wat nog ter tafel komt. Ook het wijk(be)raad komt aan bod. De inbreng van de bewoners is heel belangrijk, dus weet dat je allemaal van harte welkom bent.

Ben je tevreden over de gang van zaken in Mierlo-Hout of ben je misschien over zaken ontevreden? Dit is de gelegenheid om je aan te sluiten en je mening te geven. De inbreng vanuit allerlei organisaties binnen de wijk en van de individuele bewoners is welkom.

De afsluiting van de wijkbijeenkomst is met een drankje omstreeks 21.30 uur.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkraad Mierlo-Hout

De stichting Wijkraad Mierlo-Hout is opgericht de leefbaarheid in Mierlo-Hout te bevorderen en om als intermediair te fungeren tussen de gemeente Helmond en de inwoners van Mierlo-Hout. Kijk voor meer informatie op www.wijkraadmierlohout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *