Gezellige kindermiddag in Speeltuin Leonardus

Tijdens een gezellige kindermiddag in Speeltuin Leonardus was het een vrolijke boel. Er waren diverse stichtingen aanwezig.

Stichting Steun 22Q11 was er aanwezig om kinderen even een gezellige middag te bezorgen. Sommige kinderen kampen met multidisciplinaire problematiek en/of syndroom van Down. De leus van deze stichting is ‘onbekend maakt onbegrepen’. Met hun campagnes “Omdat superhelden echt bestaan” en “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” proberen zij om meer landelijke bekendheid te genereren.

Ook stichting Opkikker was aanwezig. Die helpt gezinnen met (zieke) kinderen om een dagje hun ziekte en ellende te vergeten met een opkikkerdag. Zij hebben dan ook een ambassadeursprogramma voor kinderen. En stichting Duofietsen was aanwezig met spelactiviteiten, een grabbelton en lekker eten en drinken. Sportschool Maach gaf ook acte de présence om kinderen kennis te laten maken met de sport zelfverdediging. Er werd met ze gesport om het zelfvertrouwen te versterken.

Het werd een gezellige kindermiddag waar kinderen zichzelf kunnen zijn en met leuke dingen bezig zijn. Zij konden zich ook laten schminken.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.