Helmond Sport regelt wasstraat voor leden en supporters

Vrijdag 23 april staat dé derby Helmond Sport tegen FC Eindhoven op het programma. Op deze dag organiseert HS in samenwerking met Grand Prix Carwash Helmond een speciaal ingerichte Helmond Sport wasstraat aan de Churchilllaan 48 in Helmond.

Bezoekers mogen nog niet ontvangen worden in het SolarUnie Stadion, maar daarom kunnen auto’s gewassen worden voor maar € 5,- in de speciale rood-zwarte wasstraat. Iedere vijfde bezoeker maakt kans op een unieke prijs zoals een gesigneerd wedstrijdshirt, een gesigneerde wedstrijdbal of andere leuke prijzen.

Om hierbij aanwezig te kunnen zijn, dienen belangstellenden vooraf online tickets te bestellen via deze link. De speciale wasstraat is geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Helmond Sport en Grand Prix Carwash wil alle wasstraatbezoekers vriendelijk verzoeken om de geldende coronamaatregelen in acht te nemen.

Tickets, één per persoon, zijn alleen online te bestellen tot en met woensdag 21 april 2021 en zijn alleen geldig op vrijdag 23 april 2021 van 12.00 – 17.00 uur. Let er op dat je het ticket uitgeprint meeneemt naar de wasstraat.

Bestel je ticket hier

Foto: Helmond Sport

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *