Griezelen in winkelcentrum De Bus gaat wel door. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 zijn (bijna) alle evenementen en activiteiten gecanceld of verzet naar later tijdstip. Ook veel van de aankomende Halloweenfestiviteiten.

Behalve in winkelcentrum de Bus. Daar is de Halloween al begonnen en van 19 oktober tot en met 31 oktober is het winkelcentrum omgetoverd in een dodenrijk. Met als hoogtepunt de 31e oktober. Dan is het echt genieten. Er wordt dan een grote Halloweentunnel gebouwd en acteurs verschijnen daar als heksen, zombies en alles waar men van griezelt. Om u een voorproefje te geven is de wijkreporter al vast even gaan kijken. Alleen de tunnel en de acteurs waren er niet, die zijn te bewonderen op de 31e oktober vanaf 10.00 uur.

In diverse winkels kan men genieten van de griezelmomenten. Wat er daar te zien en te beleven valt? Komt u zelf maar even een bezoekje brengen aan het geestenrijk...kom griezelen in winkelcentrum de Bus.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *