Grote ‘sportexplosie’ in winkelcentrum Brouwhuis

Het was maandag, de 7e juni even een chaos in winkelcentrum Brouwhuis en veel mensen keken een beetje vreemd naar die grote vrachtwagen die op het pleintje stond. Er waren drie mensen keihard aan het werk om alles uit te laden en neer te zetten. Dozen en containers stonden verspreid over het hele plein. Maar de inhoud lokte wel veel kijkers. Het was oranje wat de klok sloeg. Grote medailles, fietswielen, vlaggen, sjaals en natuurlijk een enorme lading slingers. 

Het was een actie van het winkelcentrum om het er zo sportief en gezellig mogelijk te maken. En alles stond in het teken van de drie grote sportevenementen die dit jaar plaats vinden. Het voetballen, de Olympische Spelen en de Tour de France. Vandaar de grote medailles, de fietswielen en de vele toeters die in de ballen werden gestoken. Er werd de hele dag van vroeg tot laat hard gewerkt om het karwei klaar te krijgen. In de middag waren de mannen bezig met het aansluiten van de stroomkabels en een dame was bezig met de laatste versieringen. Maar zoals je ziet:  het eindresultaat is prachtig.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Dit artikel heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *