H2O Festival weer terug in Helmond

In het najaar kun je als festivalliefhebber je hart weer ophalen. Want in de bijzondere omgeving van Textielfabrieken Raymakers & Co vindt dan het H2O Festival plaats. Noteer 16 september alvast in je agenda!

Het H2O Festival heeft zich inmiddels ontpopt tot een niet te missen evenement in de regio. In de Koninklijke Nederlandse Textielfabriek J.A. Raymakers & Co BV aan Kanaaldijk NW komen muziek, kunst en cultuur samen.  Het H2O Festival biedt cultuur met een grote én een kleine ‘C’. Het festival vindt plaats op 16 september, van 14.00 tot 00.30 uur en heeft voor alle leeftijden wel iets op het programma staan. Nieuw dit najaar is de speciale Familiemiddag van 14.00 tot 18.00 uur. Gedurende die familiemiddag zijn er allerlei activiteiten voor kinderen en gezinnen. Van interactieve acts tot creatieve workshops, er is genoeg te beleven om de jonge geesten te prikkelen en de verbeelding te stimuleren.

Avondprogramma

Na de familiemiddag gaat het H2O Festival over in de avondprogrammering, vol (straat)theater, populaire en klassieke muziek, kunst, poëzie en literatuur. De organisatie van het H2O Festival streeft ernaar om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Het festival is gratis toegankelijk. Het volledige programma voor 16 september maakt de organisatie binnenkort bekend.

Je kunt op de hoogte blijven via de website van het festival, www.helmondh2o.nl. Ook kun je alles over het festival en de voorbereidingen terugvinden op de Facebook pagina van het festival en via Instagram.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *