Haggleslag derde liveband bij Linda’s Hit Dossier op Koningsdag

Ook op Koningsdag dendert Linda’s Hit Dossier gewoon door. Zaterdag aanstaande luister je op Dit is Helmond Radio naar alweer de derde live-editie van het populaire radioprogramma. Met dit keer de zeskoppige formatie Haggleslag op het podium. Het programma duurt van 12.00 tot 15.00 uur.

De band Haggleslag brengt covers uit de jaren ’60 en ’70. De zes leden van de band zijn inmiddels een bekende verschijning in Helmond en omgeving. Sinds 2015 groeide een gezellige vriendenclub uit tot een volwaardige band. Een band die regelmatig een evenement of feestje opwaardeert tot een gezellig samenzijn. De band brengt een gedurfde set-list met klassiekers uit de sixties en seventies. Vaak zijn dit nummers die je maar zelden hoort op de radio. Maar die wel steevast garant staan voor dat “och ja!”-momentje. Als je dat kunt combineren met een hoge mate van muzikaliteit, passie en instrumentbeheersing, dan levert dat een ‘niet zomaar’-coverband op.

Interview en optreden
In het eerste uur vindt een uitgebreid interview met de bandleden plaats en komt ook de muzieksmaak van de bandleden uitgebreid aan bod. Mocht jij daarvoor vragen hebben aan de band, stuur ze dan uiterlijk vrijdag aanstaande (26 april) naar lindashitdossier@ditishelmond.nl. Het liveoptreden vanuit de studio van Dit is Helmond volgt in het tweede uur. En in het derde uur schuiven de bandleden weer aan in de radiostudio bij presentatrices Linda van de Mortel en Karin Loch om het geheel luchtig af te sluiten.

Ook via Twitch
Het optreden is te horen op Dit is Helmond Radio, maar je kunt het tegelijk bekijken via het Twitch-kanaal van Dit is Helmond. Linda’s Hit Dossier duurt van 12.00 tot 15.00 uur. Na afloop is de uitzending terug te luisteren via www.ditishelmond.nl en terug te kijken via het YouTube kanaal van zowel Dit is Helmond als Linda van de Mortel.

Lees ook: ‘Linda’s Hit Dossier start met liveoptredens

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *