Hans Choufoer 10 jaar bij DitisHelmond

Voor onze wijkverslaggever Hans Choufoer was 1 mei niet de Dag van de Arbeid, maar vooral de dag van ‘Tien jaar DitisHelmond’. Een verslag van collega Jason Gerritsen.

Maandagochtend was het tijd voor  een ‘overval’ op onze eigen Hans Choufoer. Hans was namelijk precies tien jaar vrijwilliger bij DitisHelmond. En dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan.

Dus nodigden we Hans uit voor een kopje koffie….dacht hij. Met ‘een tas’ koffie voor zijn neus kreeg Hans een pakketje in handen gedrukt met de vraag of hij wist wat voor dag het vandaag was. Stomverbaasd was hij toen we vertelden dat het alweer tien jaar geleden was dat hij begon als onze wijkverslaggever. Eerst bij voorloper Ditisonzewijk, dat vervolgens overging in DitisHelmond.

“Eigenlijk had ik een baaldag”, vertelde Hans. “Normaliter heb ik een druk programma met allerlei activiteiten en reportages voor DitisHelmond. Maar vandaag was mijn agenda leeg.” De aangeboden lunch in hotel Golden Tulip West-Ende in Helmond viel dan ook in goede aarde. Hans genoot met volle teugen. Ook het pakketje met rookwaar werd zeer gewaardeerd.

Tijdens de wekelijkse redactievergadering op dinsdagochtend volgde tot slot nog een extra bedankje. Daar kreeg Hans namens DitisHelmond een bloemetje aangereikt.

“Ik voel mij uiteraard zeer vereerd. Hoewel ik vind dat je als vrijwilliger je ding doet, zonder dat je daarvoor iets terug hoeft te krijgen”, gaf Hans nog aan.

Bedankt Hans, en op naar nog meer jaren vol mooie foto’s en nieuwe verslagen.

Foto’s: Herbert von Reth en DitisHelmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Jorrit (RVC volleybalclub) Reply

    Hallo Hans, proficiat met je jubileum. Al 10 jaar in de weer voor ‘Dit is Helmond’! We zijn blij met je goede foto’s en artikelen. Op naar het volgende evenement. Hopelijk hou je het nog heel wat jaren vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *