Hans van Hout van IVN Helmond overleden

Hans van Hout van IVN Helmond is overleden. Afgelopen donderdag is het bestuur van IVN geïnformeerd over het overlijden.

Volgens het bestuur moet de dood van Van Hout al enkele dagen eerder zijn ingetreden. De buren werden gealarmeerd door de stilte in zijn appartement, waarna instanties werden gewaarschuwd die zich toegang hebben verschaft tot de woning. Daar hebben ze hem aangetroffen, overleden aan een hartstilstand.

Hans van Hout is 68 jaar oud geworden. Hij was een alleen levende man: nooit een partner gehad, geen kinderen. Het bestuur heeft verrast en geschokt door dit overlijden alle IVN’ers van de afdeling Helmond geïnformeerd.

Hans was 15 jaar lid van IVN-Helmond en al bijna even lang redacteur van voorheen het ledenblad en de laatste jaren van de nieuwsbrieven en het Jaarboekje De Kattenstaart. Over een mogelijk afscheid en/of het bijwonen van een afscheidsdienst is op dit moment niets bekend. Zodra het bestuur meer informatie krijgt zal het de leden informeren.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door IVN Helmond

Het IVN is het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Overal in het land bestaan lokale IVN-afdelingen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging. De vereniging organiseert activiteiten die schoonheid van de natuur te laten ervaren. Het streven daarbij is het stimuleren van plezier, verwondering en aandacht, betrokkenheid, zorg en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu. Het IVN wil het natuur- en milieubesef bevorderen in de breedste zin van het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *